Despre noi

Kredyt Inkaso S.A. - O nasCine suntem?

Despre noi

Kredyt Inkaso este lider pe piață în servicii de gestionare a creanțelor în Polonia. Din anul 2001 cooperează cu instituțiile de baza (de ex. bănci, companii de asigurări) și de asemenea cu companiile ce oferă servicii de telecomunicații. Zona noastră de activitate se concentrează pe piețele din Europa Centrală și de Est, iar în prezent ne desfăsurăm activitatea în: Polonia, România, Bulgaria, Rusia și Croația. Consilierii noștri profesioniști analizează atât situația dumneavoastră materială, cat și personală, în urma cărora identifică soluții de rambursare a obligațiilor în condiții favorabile, evitând costurile inutile aferente, în special cele pentru procedura judiciară sau de executare silită. Ne străduim să găsim soluții optime pentru ambele părți, dar inainte de toate dorim ca relația cu firma noastră să fie constructivă și să vă aducă satisfacție.

Cu cât vă decideți mai repede să luați legatura cu noi, cu atât ne va fi mai simplu să găsim împreună un model de colaborare ce va reduce costurile dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ajuta și sfătui. Contactați-ne și veți fi convins de modul rapid si profesionist prin care rezolvăm problemele în rambursarea restanțelor.

Cum funcționăm?

În Kredyt Inkaso sunt respectate toate regulile morale și de etică. Depunem toate eforturile să ajutăm și să oferim cele mai bune soluții atât pentru clienții nostri, cât și pentru debitori.

Personalul companiei noastre este compus din specialiști de înaltă calificare și cu experiență în domeniul financiar-bancar, economic și juridic, cu vastă experiență în domeniul serviciilor de recuperare creanțe restante, administrarea și volumul vânzărilor de creanțe. Detinem toate competențele și cunoștintele necesare, potențialul economic și tehnic, instrumentele și măsurile indispensabile pentru cea mai bună executare a responsabilităților încredințate.

AI DATORIE LA KREDYT INKASO?
DISCUTĂ CU NOI

0372 30 99 22
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest wąccczenie w przegądarce obsługi JavaScript. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest wąccczenie w przegądarce obsługi JavaScript.

Istoricul companiei

 • Prima emisiune publică de obligaţiuni în Polonia a grupului

   

 • Waterland Private Equity Investments B.V.este noul acționar majoritar al companiei

   

 • Începerea activităţii în Croaţia

  Kredyt Inkaso d.o.o. îşi începe activitatea în capitala croată - oraşul Zagreb.

 • Colaborarea cu Grupul PRA

   

 • Începerea activității pe teritorul Rusiei

  Preluarea de către Kredyt Inkaso a filialei Mark Collect Limited Liability Company (LLC), ce se ocupă cu serviciile de gestionare a creanțelor pe piața rusească.

 • Înființarea filialelor în România și Bulgaria:

  Compania își începe expansiunea pe piețele externe, în România și Bulgaria.

 • Transferul sediului firmei în Varșovia

  Conducerea companiei Kredyt Inkaso a luat decizia de a transfera sediul firmei din Zamość la Varșovia.

 • Debutul Kredyt Inkaso la Bursa de Valori

  În urma cotației la Bursa de Valori, Kredyt Inkaso a obținut suma de 15 mln de zloți care în mare parte a fost investită în achiziționarea de noi portofolii de credite neperformante.

 • Deschiderea agenției în Varșovia

  Realizându-și planurile de expansiune, Kredyt Inkaso, deschide prima agenție în afara celei din Zamość.

 • Înființarea Kredyt Inkaso

  Kredyt Inkaso își începe activitatea, obținând primul portofoliu de credite neperformante de la PTC S.A. care și-a desfășurat activitatea sub numele ERA.

Logo Kredyt Inkaso S.A.

Strada Invingatorilor Nr. 24, Etajul 6, Bucuresti, Sector 3

telefon: 0372.30.99.22

colectare@kredytinkaso.ro