Externalizează-ne recuperarea creanțelor tale

biznes2

Recuperăm eficient creanțele dificile

Kredyt Inkaso oferă întregul proces de recuperare a creanțelor sau etape selectate în funcție de necesitățile clientului. În prezent, Grupul Capital Kredyt Inkaso gestionează creanțele a căror valoare nominală este de 4 mld de zloți

Fiecare pachet de creanțe care ne este alocat trece printr-o analiză detaliată pentru a stabili procesul de recuperare pentru segmentele individuale ale creanțelor. Aceste acțiuni permit clientului maximizarea fluxului de numerar generat, ceea ce este o prioritate pentru noi, simultan având garanția optimizării acțiunilor. Fiind în contact cu clientul putem să oferim o gamă largă de măsuri de restructurare sau monitorizare a cazurilor.

Oferta noastră este îndreptată atât pentru primii creditori cât și cesionari. Suntem de asemenea pregătiți să oferim potențialilor investitori instrumente de investiții în portofolii NPL (Non-Performing Loans Portfolios), SPV-Special Purpose Vehicle de investiții și administrarea (Asset Management) pachetele de creanțe dobândite atât în Polonia, cât și în România, Rusia și Bulgaria.

Logo Kredyt Inkaso S.A.

Strada Invingatorilor Nr. 24, Etajul 6, Bucuresti, Sector 3

telefon: 0372.30.99.22

colectare@kredytinkaso.ro