3 pași pentru a încheia un acord de plata

Pierwszy krok do zawarcia ugody: Dostałeś list od Kredyt Inkaso? Nie obawiaj się.

1. Ai primit o scrisoare de la Kredyt Inkaso?

Ai primit de la noi o scrisoare? Este bine, astfel ai șansa să-ți rezolvi problema financiară fără costuri inutile și stres. Kredyt Inkaso se ocupă de identificarea unor soluții amiabile pentru restanțele financiare, de aceea cu cât ne contactezi mai repede, cu atât mai bine pentru tine. Cooperarea rapidă cu Kredyt Inkaso garantează rambursarea datoriei fără a ajunge în instanță, astfel nu vei suporta costuri suplimentare. Lasă-te ajutat și cu siguranță, împreuna vom găsi o soluție la situatia ta.

Drugi krok do zawarcia ugody: Uważnie przeczytaj naszą korespondencję.

2. Citește cu atenție corespondența noastră

Este foarte important să iei la cunoștință conținutul scrisorii și informațiile cuprinse. Dacă nu e totul clar, nu-ți face griji, consilierii noștri vor răspunde la toate întrebările tale. Chiar dacă nu ai posibilitatea să achiți toată datoria, consultă-te cu agenții noștri în ceea ce privește termenele reale și valoarea ratelor. Contactează-ne. Cel mai simplu ar fi să suni la: 0372 30 99 22. Nu-ți face griji, consilierii noștri sunt specialiști și împreună veți găsi cea mai bună soluție.

Trzeci krok do zawarcia ugody: Skontaktuj się z nami. Wspólnie znajdziemy rozwiązanie.

3.Contactează-ne. Împreună vom găsi o soluție

Dacă, după ce primesti scrisoarea noastră, ne contactezi, va fi în ajutorul tău. Demonstrând dorința ta de cooperare poti beneficia de un acord de plată. Specialiștii noștri te vor ajuta să obții condițiile cele mai convenabile pentru rambursarea datoriei, fără subminarea bugetului tău. Vrem să te ajutăm, sună la Kredyt Inkaso și începe cooperarea.Logo Kredyt Inkaso S.A.

B-dul Decebal Nr. 25-29, Etaj 7 (Nivel 8), Sector 3, Bucuresti

telefon: 0372.30.99.22

colectare@kredytinkaso.ro