Externalizează-ne recuperarea creanțelor tale

biznes2

Recuperăm eficient creanțele dificile

Kredyt Inkaso oferă întregul proces de recuperare a creanțelor sau etape selectate în funcție de necesitățile clientului. În prezent, Grupul Capital Kredyt Inkaso gestionează creanțele a căror valoare nominală este de 4 mld de zloți

Fiecare pachet de creanțe care ne este alocat trece printr-o analiză detaliată pentru a stabili procesul de recuperare pentru segmentele individuale ale creanțelor. Aceste acțiuni permit clientului maximizarea fluxului de numerar generat, ceea ce este o prioritate pentru noi, simultan având garanția optimizării acțiunilor. Fiind în contact cu clientul putem să oferim o gamă largă de măsuri de restructurare sau monitorizare a cazurilor.

Oferta noastră este îndreptată atât pentru primii creditori cât și cesionari. Suntem de asemenea pregătiți să oferim potențialilor investitori instrumente de investiții în portofolii NPL (Non-Performing Loans Portfolios), SPV-Special Purpose Vehicle de investiții și administrarea (Asset Management) pachetele de creanțe dobândite atât în Polonia, cât și în România, Rusia și Bulgaria.Logo Kredyt Inkaso S.A.

B-dul Decebal Nr. 25-29, Etaj 7 (Nivel 8), Sector 3, Bucuresti

telefon: 0372.30.99.22

colectare@kredytinkaso.ro